Berörd….

Andra dosen cystostatika igår. Trött som fan, 5,5 timmes sömn inatt. När jag får denna dos blir kroppen typ uppspeedad trots att man är sjuhelsike trött och bara vill slockna var man än placerar sig. Ny medicin igår. Nu håller vi tummarna HÅRT att den funkar hela vägen…

Igår blev jag så otroligt berörd. Efter timmar på av avdelningen där jag får cellgiftet i droppform skall jag sedan till ett annat ställe för strålning. Där sitter en tjej och väntar även hon på sin tur efter att suttit på samma avdelning innan som jag med dropp..

Hon ser frisk ut, ung, är hälsomedveten, gjort allt som ska med sin kropp, cellprov och sånt. Tränar på marathon nivå, friskus som jag, älskar träning och livet så som jag gillar. Men…hon hon även lik mig…har fått samma jävla helvete. Livmoderhalscancer. Känns så  fel. Känns så frustrerande. Blir så ledsen. Men vi satt länge och pratade, bör telefonnummer. Känns bra fast man inte får säga så, att jag hittat en som går igenom SAMMA skit. Nu ska vi peppa varann. Dela tankar. TACK J att du satt där igår. Så tacksam!

*ingenting är självklart, ingenting. Lev i nuet, gör det du mår bra av*

I måndags var jag och körde ett riktigt roligt pass. Cirkelträning med om flesta stationer med kettlebells. Så jobbigt och så skoj. Känns så bra och träna. Dock var det den varmaste dagen. Mådde galet illa innan. In i salen där det är ac och träna och sen illamående igen…..men det var det ändå värt.

Ikväll väntas tjejkväll med fina tjejer. Träna innan och sen middag. Hoppas på att inte få någon jobbig dipp med kroppen. Vill verkligen vara med ikväll.

Ciao!

img_7331

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s