Lite tungt är det..

Dagen var lång igår. 2 timmar med bara koksalt som skulle igenom kroppen oh sedan 1 timme med cytostatika (typ av cellgift). Jag fick äta och dricka under tiden, vilket var skönt. när detta var klart var det att vänta 1 timme till för att kunna strålas. Sen efter det fick vi åka hem. Lång behandlingsdag må jag säga. Helt färdig. Men vi gick ändå ut och tog en powerwalk på 1 timme innan läggdags.

Imorse var det upp med tuppen för strålning klockan 8. Tog längre tid då dem tog fler bilder innan själva strålningen skulle igång.

Hem och äta. Sen har jag mått illa lite sådär i ”horisonten”….känner ett svagt illamående hela tiden, trött deluxe och knasig i huvet. Men inte konstig, jag har ett bra HB (blodvärde) på 148, brukar ligga på 142-148 HB. men igår när jag fick svar från provet dom tog innan cellgiftet så ligger det på 127 HB. Helt slut i knoppen. Det har hänt mycket i kroppen på 1 vecka, för att för 2 veckor sen låg det på 148, 1 vecka sedan 130 och nu 127. Tror ni jag bombar kroppen med JÄRNrik mat??? JAAAAA!

Trots det körde jag till gymmet och var på ett spinningpass. Så skönt trots trötthet i pannan…..så gick det. Les Mills RPM med Magda. Tack, grymt pass!

Väl hemma står en blompåse med värdens finaste blomma! Blir så rörd, grät faktiskt en smula. En ”krya på dig” blomma från min lokala cykelklubb. Ni är underbara!! ÅÅÅHHH!

Så nu är jag rätt sleten, trött och ska knalla till sängen, klockan ringer tidigt imorgon också.

*KRAM*

img_7271

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s